Mainos infonäyttöihin

Kun järjestät tapahtumasi Imatralla, saat tapahtumasi mainoksen näkyville maksutta sähköisiin Imatran infonäyttöihin. Toimita tapahtuman mainos hyvissä ajoin ennen tapahtumaa koossa FullHD pysty, 1080 x 1920 px (JPG, PNG, PDF) info@imatrabasecamp.fi.

Mediat

Imatralla ilmestyy paikallislehti Uutisvuoksi ja maakuntalehti Etelä-Saimaa. Ilmoita tapahtumasi lehtien Menoinfoon ja vinkkaa myös tapahtumastasi YLE Etelä-Karjalaan. Viesti aktiivisesti toimituksille ja kaupungin viestintään

Facebook-tapahtuma

Kun teet tapahtumastasi Facebook-tapahtuman, kutsu rinnakkaisjärjestäjäksi Imatran kaupunki ja goSaimaa. Jos tapahtumapaikkana on esimerkiksi Kulttuuritalo Virta tai Teatteri Imatra, kutsu rinnakkaisjärjestäjäksi myös tapahtumatila. Näin saamme ne mukaan eri toimijoiden tapahtumalistauksiin.

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Ilmoita tapahtumasi Etelä-Karjalan yhteiseen tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenteri näkyy mm. Imatran kaupungin verkkosivuilla. 

Maksullinen markkinointi

Maksullista markkinointia voit tehdä useissa eri kanavissa, esimerkiksi printti- ja verkkomedioissa, sosiaalisen median kanavissa tai vaikkapa ulkomainoksina. Sparraamme mielellämme tapahtumanjärjestäjiä myös markkinoinnissa.
Ota yhteyttä!