Mainos infonäyttöihin

Kun järjestät tapahtumasi Imatralla, saat tapahtumasi mainoksen näkyville maksutta sähköisiin Imatran infonäyttöihin. Toimita tapahtuman mainos hyvissä ajoin ennen tapahtumaa koossa FullHD pysty, 1080 x 1920 px (JPG, PNG, PDF) info@imatrabasecamp.fi.

Etelä-Karjalan tapahtumakalenteri

Ilmoita tapahtumasi Etelä-Karjalan yhteiseen tapahtumakalenteriin. Tapahtumakalenteri näkyy mm. Imatran kaupungin verkkosivuilla.

Mediat

Imatralla ilmestyy paikallislehti Uutisvuoksi ja maakuntalehti Etelä-Saimaa. Ilmoita tapahtumasi lehtien Menoinfoon ja vinkkaa myös tapahtumastasi YLE Etelä-Karjalaan. Viesti aktiivisesti toimituksille tapahtumastasi. Kaupungin pien-ja suurtapahtumakumppanit voivat olla suoraan yhteydessä kaupungin viestintään

Facebook-tapahtuma

Kun teet tapahtumastasi Facebook-tapahtuman, kutsu rinnakkaisjärjestäjäksi Imatran kaupunki ja goSaimaa. Jos tapahtumapaikkana on esimerkiksi Kulttuuritalo Virta tai Teatteri Imatra, kutsu rinnakkaisjärjestäjäksi myös tapahtumatila. Näin saamme ne mukaan eri toimijoiden tapahtumalistauksiin.

Maksullinen markkinointi

Maksullista markkinointia voit tehdä useissa eri kanavissa, esimerkiksi printti- ja verkkomedioissa, sosiaalisen median kanavissa tai vaikkapa ulkomainoksina. Sparraamme mielellämme tapahtumanjärjestäjiä myös markkinoinnissa.
Ota yhteyttä!