Keskellä kaupunkia
kosken kyljessä
Kapasiteetti
2500 henkilöä

Inkerinaukio

Inkerinaukio on Imatrankosken kupeessa sijaitseva tori- ja tapahtuma-alue. Alueen välittömässä läheisyydessä on keskustan palvelut ravintoloineen ja hotelleineen. Aukiolla on järjestetty kaikenlaisia tapahtumia aina suurkonserteista legendaarisiin makkarafestivaaleihin.

ALUEEN KOKO

Koko aukion koko n. 2500 neliömetriä. Alueen sisällä mm. suihkulähde ja istutusaltaita sekä korkeuseroja. Alueen sisällä L:n muotoinen torialue, jonka koot n. 850 + 400 neliömetriä. Alue helposti rajattavissa.

VERKKOYHTEYS

Alueella ei ole omaa verkkoyhteyttä.

KAPASITEETTI

n. 2500 ihmistä. 

ESTEETTÖMYYS

Alueella on erillisiä pinnoitettuja kulkuväyliä, alue on esteetön.

SANITEETTITILAT

Alueella on kaksi yleistä WC:tä aukiolla olevassa kahvilarakennuksessa. 

VESI, SÄHKÖ JA VALAISTUS

Alueella on useita erilaisia sähköpisteitä, joiden sijainti näkyy liitteestä. Kustannuksesta sovitaan erikseen käyttötarpeen mukaan. Alueella on yksi vesipiste, jonka sijainti näkyy liitteestä. Veden käytöstä sovitaan erikseen käyttötarpeen mukaan. Alueella on ainoastaan katuvalaistusta, joten erillinen valaisu on suositeltavaa.

 

RAKENTAMINEN JA PURKU

Alue suljettava rakentamisen ja purkamisen ajaksi. Tapahtumajärjestäjä korvaa mahdolliset alueeseen tapatuman rakentamisen, tapahtuma-aikana tai purkamisen aikana syntyneet vahingot. Alue palautettava samaan kuntoon kuin se on vuokra-ajan alkaessa.

LIIKENNE JA HUOLTO

Vain tapahtumaan liittyvä huoltoajo sallitaan. Alueen välittömässä läheisyydessä parkkipaikkoja melko vähän, maksuton pysäköinti kesäteatterin parkkipaikalla n. 300 m päässä, sekä muut keskustan parkkipaikat pysäköinti sääntöjen mukaisesti.

TAPAHTUMALUPA JA HINNOITTELU

Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan Imatran Kaupunkikeskusta ry:n myöntämä lupa. Tapahtuma-alueen tarkempi hinnasto ja yhteystiedot varauksia varten www.imitsi.fi 

OTA YHTEYTTÄ

Toiminnanjohtaja 

Mervi Leinonen

040 550 33 27

info@imitsi.fi