Lajiharjoittelua ympäri vuoden
Käytössäsi yleisurheilustadion ja kaksi sisäharjoitelupaikkaa

Yleisurheilu

Imatralta löytyy monipuoliset yleisurheilun harjoitusolosuhteet ympäri vuoden. Ukonniemen alueella urheilijoita palvelee kesällä 2018 peruskorjattu Ukonniemen urheilukenttä sekä sisätiloissa Ukonniemi-areenan yleisurheilupaikat. Sisäharjoitteluun käytössä on myös Imatran Urheilutalon yleisurheilutila. Kokonaisuuden kruunaa monipuolisessa maastossa mutkitteleva pururata. 

Suorituspaikat
Yleisurheilustadion

Karhumäen stadion on täysmittainen yleisurheilukenttä sisältäen kaikki tarvittavat suorituspaikat ja välineet, sekä täysmittaisen luonnonnurmipäällysteisen jalkapallokentän. Urheilukentän kaikki suorituspaikat sekä nurmikenttä on uusittu kokonaisuudessaan kesän 2018 aikana. 

Stadionilta löytyvät erikseen sosiaalitilat sisältäen kaksi pukuhuonetta ja saunaa, suihku- sekä wc-tilat. 

Karhumäen stadionin osoite on Kenttämiehenkuja 5, 55420 Imatra.

Ukonniemi-areena

Etelä-Karjalan suurin sisähalli tarjoaa täydelliset puitteet oheisharjoitteluun.
5-ratainen juoksusuora ja yleisurheilualue Polytan M IAAF CLASS 1 -päällysteellä takaavat onnistuneen treenin.

Areenalta löytyy myös täysmittainen, 104 m x 67 m kokoinen jalkapallokenttä tekonurmella.

 

Juoksusuora / yleisurheilutila

Urheilutalon novotan-pintaisen juoksusuoran pituus on 67 metriä ja harjoittelutilan koko lähes 500 neliömetriä. Juoksusuoralla on kuusi rataa, korkeushyppypatja sekä pituushyppypaikka. Hyödynnettävissä on myös aitoja, kuntopalloja, kahvakuulia ja muita liikuntavälineitä. 

Urheilutalon kuntosali

Imatran Urheilutalon kuntosalin koko on 237,5 neliömetriä. Modernissa salissa on erillinen painonnostoalue sekä monipuolinen kuntosalilaitteisto.

Jäähallin kuntosali

Imatran jäähallin modernilta kuntosalilta löytyy kaikki tarvittava oheisharjoitteluun ja lämmittelyyn. Wattbiket täydentävät onnistuneen treenin.

Majoitus ja ruokailu
Ukonniemen alueelta löytyy monipuolinen majoitustarjonta erilaisiin tarpeisiin, lähimmät vaihtoehdot aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnon ympäri vuoden.
Hotelli Rento

Hotelli Rento, Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus tarjoaa majoituspalveluja 29 huoneen kapasiteetillaan. Hotelli sijaitsee aivan Ukonniemen sydämessä ja on erikoistunut urheiluryhmiin. Muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.

https://www.hotellirento.fi/fi/

Saimaa Life -loma-asunnot

Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa, kaksikerroksisissa mökeissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoista löytyy keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Lifen loma-asunnot sijaitsevat aivan jäähallin vieressä.

https://saimaa-life.com/fi-fi

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa Saimaan rannalla, vain kivenheiton päässä suorituspaikoilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja sekä fysioterapia- ja hierontapalvelut.

https://www.imatrankylpyla.fi/

Holiday Club Saimaa

Saimaan rannalla sijaitseva Holiday Club Saimaa sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Ukonniemen suorituspaikoilta. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista. Holiday Club Saimaan oman jääareenan lisäksi paikan päältä löytyy kuntosali sekä muita liikuntatiloja.

https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa/

Jäähallin ravintola - Cafe 57

Cafe 57 palvelee jäähallilla omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin. Myös välipalat, pukukoppi-catering ja muut palvelut järjestetään tilauksesta.

https://kettera.net/cafe-57/

Lisäpalvelut
Kaikki treenileirien, kilpailuiden ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.
Testauspalvelut - Aikasyke oy

Aikasyke tarjoaa urheilijoille harjoituskuormituksen mittaamista treenin aikana, suoritettavien fyysisten testien suorittamista sekä kokonaiskuormituksen ja palautumisen mittaamista ja seurantaa. Testit ja mittaukset toteutetaan asiakkaan haluamalla suorituspaikalla sisällä tai ulkona.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii esimerkiksi risteily saunalautalla, vierailu Atreenalin-köysiseikkailupuistossa tai räätälöity team building -ohjelma. Ukonniemen alueelta löytyvät myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä kaksi keilahallia.

Lue lisää Ukonniemen aktiviteeteista.

Ota yhteyttä
Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008