Monitoimitila
Omalla sisäänkäynnillä
Kapasiteetti
80 henkilöä

Vierashuone

Monitoimitila Vierashuone soveltuu niin isoille kuin keskikokoiselle ryhmille kokouksiin tai erilaisiin tapahtumiin. Tilassa on oma keittiönurkkaus, jossa voi helposti valmistaa kevyttä evästä. Modernit äänentoistolaitteet ja iso screeni ovat järjestäjän käytössä ilman erillistä maksua. Tervetuloa Virran vieraaksi.

SIJAINTI

Kulttuuritalo Virran katutaso. Sisäänkäynti kaupungintalon puoleisesta päädystä.  Ovi on varustettu kulkukoodilla jonka asiakas saa varausvahvistuksessa.

TARJOILUMAHDOLLISUUDET

Tiloihin voi tuoda omat tarjoilut. Tällöin tilojen vuokraaja sitoutuu siivoamaan tarjoiluista aiheutuvat jäljet ennen tilojen luovutusta. 

Tiloihin voi halutessaan tilata tarjoilut Kulttuuritalon kahvila Virrasta. Yhteystiedot löydät täältä.

VARUSTELU

75-tuumainen screeni, Genelecin äänentoisto, fläppitaulu ja liikuteltavat pöydät ja tuolit. Tuoleja 80 kpl. Keittiönurkkaus vesipisteellä, jääkaapilla, mikrolla ja tiskikoneella. Kahviastiastot 80 hengelle. Induktiosilmukka.

VERKKOYHTEYS

Vuokraajalla on käytössää Virran langaton verkkoyhteys.

HYVÄ TIETÄÄ

Asiakas huolehtii itse astianpesukoneen täytön, tilan siistimisen päällisin puolin (roskat roska-astioihin), sammuttaa valaistuksen ja kytkee sähkölaitteet pois päältä varausajan loppuessa. Huom! Kynttilöiden polttaminen on kielletty.

Tilaan voi tarvittaessa tehdä tutustumiskäynnin veloituksetta.

Ongelmatilanteet varauksen aikana:

Iltavahtimestari 020 617 6688 (ark. klo 13-20)

KIPAn päivystys viikonloppuisin 040 725 2626 (HUOM. Vain kiinteistön vikatilanteet, ei koske esitysteknisiä ongelmia.)

VUOKRAUS JA HINNOITTELU

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

Kaksi tuntia 50€ 
Seuraavat tunnit 12€/h

Imatralaisille järjestöille:
Kaksi tuntia 25€

ALENNUKSET

Imatralaisille kokouksen/tilaisuuden järjestäjille ja osakkuus/jäsenyhteisöille (Saita, Satu, Eksote, Ekky) alennus 25 % verollisesta loppusummasta.

Kaupungin työyksiköille, tytäryhtiöille ja henkilöstöjärjestöille sekä poliittisille kunnallisjärjestöille on kokoustilojen käyttö maksutonta. 

OTA YHTEYTTÄ

Juha Leskinen
Tuottaja
+358 40 556 6629
juha.leskinen@imatra.fi