Imatralla tapahtuu jatkuvasti ja tavoitteenamme on tarjota kaikille unohtumattomia elämyksiä. Katso alta referenssit erilaisista alueen tapahtumista.

AN-Biathlon teamin harjoitusleiri Imatralla

AN-Biathlon team:n leiri pidettiin Imatran Ukonniemen ampumahiihtostadionilla 1.-8.8.2021. Imatra Base Camp auttoi leirijärjestelyissä kilpailuttamalla majoitukset sekä varaamalla majoitus- ja urheilupaikat.

Auser Oy:n koulutustilaisuus

Auser Oy järjesti Teatteri Imatrassa koulutustilaisuuden, johon osallistui 120 henkeä. Osallistujilla oli käytössään teatterin suuri näyttämö sekä teatterikahvila kokonaisuudessaan.

Capital Area Phoenix -luisteluleiri ja jääshow

Capital Area Phoenix ry on järjestänyt monia harjoitusleirejä Imatran jäähallissa. Kesän 2017 taitoluisteluleiri huipentui jääshow'hun, jolloin leirin ja jääshow'n tähtenä nähtiin olympiamitalisti Gary Beacom.

Cross Border Cup

Cross Border Cup -turnaus kokoaa yhteen kymmeniä kotimaisia juniorijoukkueita ja satoja pelaajia heidän perheidensä kanssa jalkapallon pariin Imatran Ukonniemen moderneihin turnausolosuhteisiin. 

Elite Football Camp

Elite Football Camp -jalkapalloleiri nuorille jalkapalloilijoille on järjestetty Imatran Ukonniemen tekonurmella vuosittain  2016 alkaen. Leirin valmentajana toimi pohjois-irlantilainen UEFA A -lisensoitu valmentaja Tim Wareing. 

Espoon Hiihtoseuran ensilumenleiri

EHS10-ryhmä järjesti ensilumenleirin Imatralla lokakuussa 2020. Imatra Base Camp järjesti seuralle leiripaketin täysihoitoruokailuilla  ja hiihtolipuilla.

Etelä-Karjalan rahaston vuosijuhla

Etelä-Karjalan rahaston vuosijuhla järjestettiin Imatran teatterissa. Juhlaan kuului tanssiesityksiä, kuorolaulua, puheita ja palkintojen jakoa.

Hockey Is My Life -leirit

Kansainvälinen leirijärjestäjä Hockey is My Life on järjestänyt lasten jääkiekkoleirejä Imatralla Base Campin avustamana jo vuodesta 2017. Leireillä on käynyt tässä ajassa tuhansia lapsia ja nuoria oppimassa nykyaikaisen jääkiekon vaatimuksista.

Imatra Ballet

Vuosien ajan Imatra Ballet tapahtuman vakioesiintyjän St Petersburg Ballet Theatre (SPBT) ohjelmisto on koostunut baletin tunnetuimmista klassikkoteoksista, kuten Pjotr Tšaikovskin ”Joutsenlampi”, ”Pähkinänsärkijä” sekä ” Prinsessa Ruusunen”.

Imatran Ketterä Ukonniemen testausasemalla

Imatran Ketterä on hyödyntänyt Ukonniemen testiaseman palveluja ja laitteistoa jo vuodesta 2018 alkaen. Säännöllisellä testaamisella saadaan dataan perustuvaa palautetta urheilijalle ja valmentajille siitä kuinka harjoittelujaksot ovat tehonneet, ovatko toivotut ominaisuudet kehittyneet ja mitä ominaisuuksia tulisi edelleen kehittää.

Ismo Leikola

Maailman hauskimmaksi äänestetty, ja useasti käytännössä todettu, Ismo Leikola on vieraillut Imatran kesäteatterissa jo useampana kesänä.  Vaivaton yhteydenpito, sujuvat järjestelyt ja kesäteatterin upea sijainti ovat tehneet Ismoon vaikutuksen joka kerta.

Jussi Markkasen Maalivahtileiri

Suosittu Jussi Markkasen maalivahtileiri on järjestetty Imatralla useana vuotena Imatran Ketterän ja Saipa Lappeenrannan juniorien toimesta. Leiripaikkana toiminut Imatran OmaSp-areena tarjoaa laadukkaat harjoitusolosuhteet urheiluopistomaisessa ympäristössä.

Karjalan Kovin Ukonniemessä

Suomen suurin crossfit-tapahtuma, Karjalan Kovin, on järjestetty kesästä 2017 lähtien Ukonniemen stadionilla ja lähialueilla. Kisaorganisaatiolla on ollut käytössään stadion, myyntikioskit ja parkkipaikat.

Keravan urheilijat

Keravan Urheilijoiden hiihtoryhmät ovat leireilleet Imatralla jo useana vuotena, etenkin ensilumenladulla. Imatra Base Camp on auttanut leirijärjestelyissä kilpailuttamalla majoitustarjoukset ja hoitamalla majoitus- ja urheilupaikkojen varaukset.

 

Koutsi 365 - Ensilumen hiihtoleiri Imatran Kylpylässä

Koutsi365 valmennuspalvelu järjesti Ville Nousiaisen ja Kaisa Mäkäräisen johdolla ensilumenleirin Imatralla. Imatra Base Camp auttoi leirijärjestelyissä kilpailuttamalla majoitustarjoukset ja varaamalla voitelukopit, majoitukset sekä hiihtoliput ladulle.

Lari Joutsenlahden luisteluleiri

Lari Joutsenlahden huippusuosittu luisteluleiri on järjestetty Imatran jäähallissa vuodesta 2018. Imatra Base Camp on pitänyt huolen loistavista puitteista ennen leiriä sekä sen aikana. Palveluihin ovat kuuluneet mm. majoituspakettien kilpailutus, sekä leiripäivien ruokailut Imatran jäähallin ravintolassa.

Liettuan ampumahiihtomaajoukkueen leiri

Liettuan ampumahiihtomaajoukkue leireili Imatralla 21.10.-2.11.2020. Ensilumenladun leiri käynnisti joukkueen hiihtokauden lumella ja aloitti samalla valmistautumisen Kontiolahden MC-avaukseen. 

Lunta tupaan -tapahtumat

Pesäpallojoukkue Imatran Pallo-Veikot on järjestänyt kesällä 2016 ja 2018 Ukonniemi-stadionilla Lunta tupaan -tapahtuman superpesisottelun yhteyteen. Imatran Ukonniemi on saanut lumipeitteen jo keskellä kesää, kun tapahtumia varten on rakennettu hiihtoladut Ukonniemi-stadionille.

Maastohiihdon ja rullahiihdon SM-kilpailut

Viimeisen vuosikymmenen aikana Imatran Urheilijat on järjestänyt kahdet nuorten, kahdet rullahiihdon ja kolmet yleisen sarjan SM-kilpailut Imatralla. Ukonniemi-stadion ja sitä ympäröivät ladut ovat tarjonneet loistavat puitteet kisajärjestelyille.

Minttu sekä Ville

Tv:stä, teatterista ja elokuvista tutut Minttu Mustakallio sekä Ville Virtanen synnyttivät yleisön antamista aiheista sketsejä, tansseja, tarinoita ja lauluja pianisti Katja Lapin säestyksellä Karelia-salissa 31. tammikuuta 2020.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali

Mustan  ja Valkoisen Teatteri on järjestänyt Imatralla kansainvälistä Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalia (Black & White Theatre Festival) vuodesta 2004. Festivaalin sisäesitykset esitetään Kulttuuritalo Virrassa ja Teatteri Imatrassa. Festivaalilla on vieraillut yli 150 esitystä ympäri maailman - ainakin 50:stä eri maasta.

Pesäpallon Itä-Länsi 2017

Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, pesäpallon Itä-Länsi-ottelu järjestettiin Imatran Ukonniemessä Suomen itsenäisyyden juhlavuonna 2017. Tapahtuma oli osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden virallista ohjelmaa.

Savonlinnan taidelukio esittää: Ultra Bra tribute

Imatra Base Camp avustaa ja neuvoo tapahtuman järjestämisessä jotta myös paikallisilla harrastajilla on mahdollisuus järjestää tapahtumia. Nina ja Marko Kiuru ovat imatralaisia matkailu- ja ohjelma-alan yrittäjiä jotka halusivat tuoda poikansa opinahjon, Savonlinnan taidelukion, Ultra Bra-tribuuttibändin esityksen Virtaan. Hyvinvointilautakunnan myöntämät alennetut vuokrahinnat paikallisille järjestäjille ovat myös hyvä porkkana tapahtuman järjestämiseen.

Skynet Langames

Skynet Langames järjestettiin vuonna 2019 Holiday Club Saimaalla Etelä-Karjalan liiton ja alueen kaupunkien yhteistyöllä. Imatran kaupunki tuki tapahtumaa markkinoinnin, suunnitelun ja laitteiston osalta.

SM Skating School

Marina Shirshovan SM Skating School on järjestänyt jo usean vuoden ajan taitoluisteluleirejä Imatralla.

Imatra Base Camp on auttanut leirin järjestelyissä mm. hoitamalla jäävuorojen ja oheisharjoittelupaikkojen varaukset, järjestämällä majoituspaketit Imatran kylpylälle sekä varaamalla leiriruokailut Imatran jäähallin Cafe 57 ravintolaan.

Ti-Ti Nalle

Ti-Ti Tuotanto Oy on kiertänyt jo miltei 30 vuotta Suomen suurimmissa konserttisaleissa ympäri Suomen. Yksi näistä on Imatran Kulttuuritalo Virta missä Riitta ja Ti-Ti Nallen perhe konsertoi vähintään kerran vuodessa. Karelia-sali on yksi parhaimmista saleista konserttipaikaksi hyvän akustiikan, tekniikan ja henkilöstön puolesta.

Tikkurilan taitoluisteluklubi

Tikkurilan taitoluisteluklubin Ice Infinity-joukkue leireili Imatralla heinäkuussa 2022 rakentaen uutta vapaaohjelmaa tulevaa kautta varten. Joukkue antoi kiitosta jäähallin siisteydestä sekä jään erinomaisesta laadusta, kohtaamiensa ihmisten vieraanvaraisuudesta sekä majoituksen sijainnista ja viihtyisyydestä.

Tuusulan Voima-Veikot ampumahiihtoleirillä Imatralla

Tuusulan Voima-Veikkojen ampumahiihtoryhmät ovat leireilleet Imatralla useita kertoja, etenkin syksyllä ensilumenladun olosuhteita hyödyntäen. Imatra Base Camp on auttanut leirijärjestelyissä kilpailuttamalla majoitustarjoukset ja hoitamalla majoitus- ja urheilupaikkojen varaukset.

Vetouistelun SM-kisat 2019

Imatra isännöi Kaakon Trolling Teamin järjestämiä vetouistelun SM-kisoja kesällä 2019. Kisakeskus rakentui Imatran satamaan, Imatran Kylpylän toimiessa kisojen majoituskumppanina.