Imatran kaupungilla on pitkä historia monipuolisena tapahtumakaupunkina. Suomen suurin ja vanhin katuratakilpailu, Imatranajo järjestetään täällä ja Imatra Big Band Festival tunnettiin ympäri maailmaa korkealaatuisena suurfestivaalina. Tänä päivänä Imatralla tapahtuu ympäri vuoden. Talvella voit nauttia jääsoitinten konsertista SounDome-iglussa ja kesällä mm. kansainvälisestä teatterikattauksesta Mustan ja Valkoisen festivaalilla.

Kaupunki pyrkii mahdollistamaan uusien tapahtumien vaivattoman tuotannon sekä olemassa olevien tapahtumien tukemisen tehokkailla resursseilla ja vähäisellä byrokratialla.

Tältä sivulta löydät kaiken tapahtumatuotantoon liittyvän, mitä Imatran kaupungilla on tarjota. Jos jokin jää epäselväksi tai askarruttamaan, niin kysy!

Muistilista

Hyvä suunnittelu ja mahdottomaan varautuminen varmistavat onnistuneen tapahtuman. Olemme kasanneet tänne listan, jonka jokaisen tapahtumajärjestäjän kannattaa käydä läpi. Lista kattaa kaiken aina tapahtuman ideoinnista jälkipuintiin asti.

Muistilista

Tapahtuman luvat

Imatran kaupungin luvat niin maankäyttöön kuin tilapäisten rakennusten (katsomo, esiintymislavat ja muut tilat) käyttöön haetaan keskitetysti lupapiste.fi -palvelusta. Palveluun voidaan ladata suunnitelmia sähköisesti ja esittää suoria kysymyksiä lupaviranomaisille.

Lupaviidakkoon

Tärkeitä yhteystietoja

Onnistunut tapahtuma on aina monien osien summa. Tapahtuma tehdään yhdessä eri yhteistyökumppanien kanssa, jotka voivat vaihdella kaveriporukoista aina kansainvälisiin yrityksiin.

Täältä voit katsoa, minkälaisia palveluntarjoajia Imatran alueelta löytyy.

Yhteistyökumppaneita