Kaksi
nurmikenttää
Täysimittainen
tekonurmi
Etelä-Karjalan suurin
sisäjalkapallohalli

Jalkapallo

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa loistavat puitteet jalkapalloiluun. Käytössäsi on kävelymatkan päässä toisistaan kansainvälisen tason Ukonniemi-areena, Ukonniemen tekonurmikenttä, urheilukenttä, luonnonurmi sekä toinen pienempi luonnonnurmikenttä. Alueella voi järjestää turnauksia, leirejä ja muita jalkapallotapahtumia.

Harjoituspaikat
Ukonniemi-areena - Jalkapallo

Etelä-Karjalan suurin sisähalli tarjoaa täydelliset puitteet harjoitteluun säällä kuin säällä.

Täysmittainen jalkapallokenttä laadukkaalla 104 m x 67 m tekonurmella Polytan Liga Turf RS+ -pinnoitteela, alla 25 millin joustokerros sekä päällä hiekka ja vihreä BIONPRO-luonnonkumirouhe.

Areenalta löytyy myös 5-ratainen juoksusuora ja yleisurheilualue Polytan M IAAF CLASS 1 -päällysteellä.

Ukonniemen tekonurmi

Täysmittainen (105 x 65m) tekonurmikenttä uudistettiin 2019 FIFA 2 star laatutason mukaiseksi. 

 

Ukonniemen urheilukenttä

Täysmittainen, vuonna 2018 uudistettu luonnonnurmikenttä  yleisurheilustadionilla.

Ukonniemen nurmikenttä

Vuonna 2018 uudistettu luonnonnurmikenttä yleisurheilustadionin vieressä.

Jalkapallon oheisharjoituspaikat Ukonniemessä

Kuntosalit Imatran jäähallilla sekä Kylpylällä, josta löytyy myös sisäpalloiluhalli sekä juoksuportaat ulkoa. Alueella myös tennishalli sekä kattava ja mäkinen ulkoireitistö juoksu- ja rullahiihtoharjoitteluun.

Majoitus ja ruokailut
Ukonniemen alueelta löytyy monipuolinen majoitustarjonta erilaisiin tarpeisiin, lähimmät vaihtoehdot aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnon ympäri vuoden.
Hotelli Rento

Hotelli Rento, Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus tarjoaa majoituspalveluja 29 huoneen kapasiteetillaan. Hotelli sijaitsee aivan Ukonniemen sydämessä ja on erikoistunut urheiluryhmiin. Muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.

https://www.hotellirento.fi/fi/

Saimaa Life -loma-asunnot

Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa, kaksikerroksisissa mökeissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoista löytyy keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Lifen loma-asunnot sijaitsevat aivan jäähallin vieressä.

https://saimaa-life.com/fi-fi

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa Saimaan rannalla, vain kivenheiton päässä suorituspaikoilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja sekä fysioterapia- ja hierontapalvelut.

https://www.imatrankylpyla.fi/

Holiday Club Saimaa

Saimaan rannalla sijaitseva Holiday Club Saimaa sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Ukonniemen suorituspaikoilta. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista. Holiday Club Saimaan oman jääareenan lisäksi paikan päältä löytyy kuntosali sekä muita liikuntatiloja.

https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa/

Jäähallin ravintola - Cafe 57

Cafe 57 palvelee jäähallilla omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin. Myös välipalat, pukukoppi-catering ja muut palvelut järjestetään tilauksesta.

https://kettera.net/cafe-57/

Lisäpalvelut
Kaikki treenileirin, turnausten ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.
Testauspalvelut - Aikasyke oy

Aikasyke tarjoaa urheilijoille harjoituskuormituksen mittaamista treenin aikana, suoritettavien fyysisten testien suorittamista sekä kokonaiskuormituksen ja palautumisen mittaamista ja seurantaa. Testit ja mittaukset toteutetaan asiakkaan haluamalla suorituspaikalla sisällä tai ulkona.

Wattbike-kuntopyörät

Treenileirien käyttöön on mahdollista vuokrata Wattbike-kuntopyöriä oheisharjoittelua ja testejä varten. Wattbike-kuntopyöriä käytetään muun muassa NHL:n ja KHL:n virallisissa testeissä.

Bussikuljetukset

Järjestämme tarvittaessa meno-paluu -kuljetukset Imatralle sekä siirtymiskuljetuksia paikan päällä.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii esimerkiksi risteily saunalautalla, vierailu Atreenalin-köysiseikkailupuistossa tai räätälöity team building -ohjelma. Ukonniemen alueelta löytyvät myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä kaksi keilahallia.

Lue lisää Ukonniemen aktiviteeteista.

Ota yhteyttä
Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008

Imatran Ukonniemessä on loistavat olosuhteet jalkapalloiluun!

Bodo Menze, Fc Schalke 04 e.V., Head of International Relations