Imatra ja erityisesti Ukonniemen alue tarjoavat loistavat puitteet eri lajien harjoitusleirien, kilpailuiden ja turnausten järjestämiseen. Liikuitpa yksin, perheen kanssa tai seuraporukassa, Ukonniemen alueelta löytyvät kansainvälisen tason suorituspaikat, kattava majoitustarjonta kylpylähotelleista loma-asuntoihin sekä kaikki tarvittavat oheispalvelut. Kaikki tämä urheiluopistomaisessa ympäristössä, kävelymatkan päässä toisistaan ja silti vain muutama kilometri Imatran keskustasta. 

Kaikki harjoitusleirien, kilpailuiden tai turnausten palvelut ovat varattavissa Imatra Base Campin kautta yhdestä luukusta. 

Imatra Base Camp on Imatran kaupungin 100% omistama voittoa tavoittelematon tytäryhtiö. Vastuullamme on Imatran urheilu- ja liikuntamatkailun kehittäminen. Autamme joukkueita, seuroja ja matkanjärjestäjiä rakentamaan tapahtumansa Imatralle, esimerkiksi harjoitusleirit, kilpailut ja turnaukset. Mahdollistamme kaikkien tarvittavien järjestelyiden (majoitustarjoukset, urheilupaikkojen varaukset, oheispalvelut) hoitamisen yhdestä osoitteesta.

Palvelumme on asiakkaalle veloituksetonta.

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi / +358 20 617 7008

 

 

Pyöräily

Imatran Ukonniemi ja sen lähiseutu tarjoavat laadukkaat kuntoilu- ja harjoitteluolosuhteet eri pyöräilylajien harrastajille.

Hiihto

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa kansainvälisen tason puitteet maastohiihdon harjoitteluun ja kilpailuihin ympäri vuoden.

Ampumahiihto

Imatran Ukonniemen stadion ja sen 30-paikkainen ampumarata ympäristöineen tarjoavat maailmanluokan olosuhteet ampumahiihdon harjoitteluun.

Taitoluistelu

Imatran jäähallin hyvälaatuinen jää, sekä monipuoliset oheisharjoittelumahdollisuudet sopivat erinomaisesti taito- ja muodostelmaluisteluseuroille.

Jääkiekko

Imatran moderni kaksikaukaloinen jäähalli sijaitsee Ukonniemen alueella, josta löytyvät monipuoliset majoitusmahdollisuudet ja kattavat urheilufasiliteetit.

Jalkapallo

Kansainvälisen tason Ukonniemi-areena, Ukonniemen tekonurmikenttä, urheilukenttä, sekä kaksi luonnonnurmikenttää mahdollistavat ympärivuotisen jalkapallon harjoittelun Imatran Ukonniemen alueella.

Pesäpallo

Ukonniemen monitoimistadion ja sisäharjoitteluhalli Ukonniemi Areena tarjoavat Suomen parhaat olosuhteet ympärivuotiseen pesäpallon harjoitteluun säästä riippumatta.  

Suunnistus

Imatran ja lähialueiden upeat suunnistusmaastot luovat loistavat harjoitusolosuhteet eritasoisille suunnistajille.

Yleisurheilu

Imatralta löydat monipuoliset yleisurheilun harjoitusolosuhteet niin ulko- kuin sisäkauden ajalle.

Tennis & Padel

Imatran Ukonniemessä sijaitsevat tennis- ja padelhallit tarjoavat mahdollisuuden pelaamiseen ja harjoitteluun ympärivuotisesti. Kesäaikana treenaaminen on mahdollista myös lukuisilla ulkokentillä eri puolilla Imatraa.

Muut sisäurheilulajit

​Imatran urheilutalo ja uimahalli tarjoavat monipuolisia urheilu- ja liikuntatiloja niin joukkue- kuin yksilölajeihin.