Imatra ja erityisesti Ukonniemen alue tarjoavat loistavat puitteet eri lajien harjoitusleirien, kilpailuiden ja turnausten järjestämiseen. Ukonniemen alueelta löytyvät kansainvälisen tason suorituspaikat, kattava majoitustarjonta kylpylähotelleista loma-asuntoihin sekä kaikki tarvittavat oheispalvelut. Kaikki tämä urheiluopistomaisessa ympäristössä, kävelymatkan päässä toisistaan ja silti vain muutama kilometri Imatran keskustasta. 

Kaikki harjoitusleirien, kilpailuiden tai turnausten palvelut ovat varattavissa Imatra Base Campin kautta yhdestä luukusta. 

Imatra Base Camp on Imatran kaupungin 100% omistama voittoa tavoittelematon tytäryhtiö. Vastuullamme on Imatran urheilu- ja liikuntamatkailun kehittäminen. Autamme joukkueita, seuroja ja matkanjärjestäjiä rakentamaan tapahtumansa Imatralle, esimerkiksi harjoitusleirit, kilpailut ja turnaukset. Mahdollistamme kaikkien tarvittavien järjestelyiden (majoitustarjoukset, urheilupaikkojen varaukset, oheispalvelut) hoitamisen yhdestä osoitteesta.

Palvelumme on asiakkaalle veloituksetonta.

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi / +358 20 617 7008

 

 

Jääkiekko

Imatran moderni kaksikaukaloinen jäähalli sijaitsee Ukonniemen alueella, josta löytyvät monipuoliset majoitusmahdollisuudet sekä Ukonniemen muut liikuntapaikat- kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Holiday Club Saimaan jääareenan kaukalo täydentää alueen harjoituspaikkojen valikoimaa. Ukonniemen alue tarjoaa loistavat puitteet erilaisille treenileireille ja turnauksille.

Taitoluistelu

Imatran moderni kaksikaukaloinen jäähalli sijaitsee Ukonniemen alueella, urheiluopistomaisessa ympäristössä. Holiday Club Saimaan jääareenan kaukalo täydentää alueen harjoituspaikkojen valikoimaa.

Imatran jäähalli on toiminut useiden kansainvälisten ja kotimaisten taito- ja muodostelmaluisteluseurojen treenileirikohteena. Jäähalli on tunnettu erityisesti hyvälaatuisesta jäästään.

 

Ampumahiihto

Imatran Ukonniemen stadion ympäristöineen tarjoaa maailmanluokan olosuhteet ampumahiihdon harjoitteluun. 30-paikkainen ampumarata on varustettu viimeisintä tekniikkaa olevilla taululaitteilla. Ukonniemen maastojen kilpaladut ja rullahiihtorata on rakennettu vastaamaan kansainvälisiä kilpailustandardeja.  Vaiheittain avautuva, täydessä pituudessaan Etelä-Suomen pisin, noin viiden kilometrin pituinen ensilumenlatu avautuu vuosittain jo lokakuussa tarjoten mahdollisuuden erilaisille lumileireille. 

Hiihto

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa kansainvälisen tason puitteet maastohiihdon harjoitteluun ja kilpailuihin ympäri vuoden. Ukonniemen maastojen kilpaladut ovat rakennetut vastaamaan FIS:n standardeja. Vaiheittain avautuva, täydessä pituudessaan Etelä-Suomen pisin, noin viiden kilometrin pituinen ensilumenlatu avautuu vuosittain jo lokakuussa tarjoten mahdollisuuden lumileireille myös Etelä-Suomessa. Lumettomana aikana hiihtäjiä palvelee Suomen paras rullahiihtoon ja hiihtolajien kesäharjoitteluun suunniteltu rata.

Jalkapallo

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa loistavat puitteet jalkapalloiluun. Käytössäsi on kävelymatkan päässä toisistaan kansainvälisen tason Ukonniemi-areena, Ukonniemen tekonurmikenttä, urheilukenttä, luonnonurmi sekä toinen pienempi luonnonnurmikenttä. Alueella voi järjestää turnauksia, leirejä ja muita jalkapallotapahtumia.

Pesäpallo

Ukonniemen alue tarjoaa Suomen parhaat olosuhteet ympärivuotiseen pesäpallon harjoitteluun. Vuonna 2015 rakennettu Ukonniemen monitoimistadion toimi kesällä 2017 pesäpallon Itä-Länsi -ottelun päänäyttämönä. Talvisin Ukonniemi-areenan sisähalli takaa mahdollisuuden keskittyä treenaamiseen vuodenajasta riippumatta.  

Tennis & Padel

Imatran tennishalli tarjoaa mahdollisuuden tennisharjoitteluun ympäri vuoden.

Kesäaikaan lukuisat ulkokentät ja tennishalli talvisin tarjoavat puitteet ympärivuotiselle harjoittelulle. Hallista on mahdollisuus varata sekä vakio- että irtovuoroja. Pelioikeusosakkeen lunastamalla varmistat peliajan itsellesi sopivana peliaikana.

Yleisurheilu

Imatralta löytyy monipuoliset yleisurheilun harjoitusolosuhteet ympäri vuoden. Ukonniemen alueella urheilijoita palvelee kesällä 2018 peruskorjattu Ukonniemen urheilukenttä sekä sisätiloissa Ukonniemi-areenan yleisurheilupaikat. Sisäharjoitteluun käytössä on myös Imatran Urheilutalon yleisurheilutila. Kokonaisuuden kruunaa monipuolisessa maastossa mutkitteleva pururata. 

Muut sisäurheilulajit

Imatran urheilutalo ja uimahalli tarjoavat monipuolisia urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Urheilutalon pääsalissa voi pelata esimerkiksi koripalloa, lentopalloa, futsalia ja salibandyä. Muita tiloja ovat muun muassa paini-, judo- ja voimistelusali, 60 metriä pitkä juoksusuora sekä moderni kuntosali. Urheilutalon yhteydessä toimii myös kymmenen radan keilahalli.

Testauspalvelut - Ukonniemen testausasema

Ukonniemi-areenalla sijaitseva Ukonniemen testausasema tarjoaa palveluita yksityishenkilöille ja ryhmille. Testausasemapalvelut pitävät sisällään monipuoliset mahdollisuudet terveydentilan, kehon koostumuksen, lihastasapainon, hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon sekä hermolihasjärjestelmän suorituskyvyn selvittämiseksi. Lähes kaikki tarjolla olevat testauspalvelut voidaan suorittaa myös aseman ulkopuolella lajinomaisessa ympäristössä.