yli 200
tilaisuutta vuodessa
Kapasiteetti
510 henkilöä

Karelia-sali

Karelia-sali tarjoaa konsertti- ja tapahtumatuotantoon sekä kokous- ja koulutusvieraille arkkitehtonisesti arvokkaan ja kauniin, luonnonläheisen ympäristön sekä modernin esitystekniikan. Yli 500-paikkainen juhlava sali sopii erinomaisesti konserteille, kokouksille ja kongresseille.

Karelia-sali sijaitsee Kulttuuritalo Virrassa (Virastokatu 1).

Valokuvia salista löydät täältä.

KAPASITEETTI

510 asiakaspaikkaa, joista 10 pyörätuolipaikkoja.
 

LAVAN MITAT

Leveys edessä 15 m. Takana 13 m. Syvyys 9 m. Vapaa korkeus maksimissaan kiinteän valotrussin kanssa 9 m.

ESTEETTÖMYYS

Kulttuuritalo Virrassa on esteetön kulku. Karelia-salissa on 10 pyörätuolipaikkaa. Inva-WC sijaitsee pääaulassa, yleisövessojen vieressä. Karelia-salissa on induktiosilmukka.

SANITEETTITILAT

Wc‐ ja sosiaalitilojen käyttö sisältyy tila‐vuokraan. Esiintyjien käytössä on lämpiö, jossa wc:t

VESI, SÄHKÖ JA VALAISTUS

Sähkö- ja vesikustannukset sisältyvät vuokrahintaan. Sähköpisteitä lastausovella (stage left) lavan takana 1x32A ja 2x16A. Lisäksi optiona samalla puolella etureunassa 1x63A jossa talon distribuuttori. Shukoja ripoteltuna lavan ympäristössä.

TARJOILUMAHDOLLISUUDET

Tarjouspyynnöt ja kyselyt: kahvilavirta@imatra.fi

VERKKOYHTEYDET

Vuokraajalla on käytössään Virran langaton verkkoyhteys.

VUOKRAUS JA HINNOITTELU

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

Maksullinen tilaisuus:

Lipputilitykseen perustuen 16% bruttotuotosta. Minimivuokra 540 €.

Hintaan sisältyy tila, esitystekniikka, yksi teknikko, narikkapalvelu, ovihenkilöt, järjestyksenvalvojat, kahvilapalvelut, koko kaupungin kattava infonäyttöpaikka, lipunmyynnin perustaminen, ennakkomyynti ja ovilipunmyynti, tapahtumaluvat (pl. Teoston tapahtumailmoitus) ja näkyvyys kaupungin ja kulttuuritalon somekanavissa ja verkkopalveluissa.

Toisen teknikon tarve neuvotellaan tapauskohtaisesti jos esiintyjällä ei ole mukanaan esimerkiksi omaa ääniteknikkoa.

Lipunmyynnistä tehdään erillinen sopimus (Yhteistyökumppani Ticketmaster). Ennen tilitystä vähennetään 0,35€/lippu (sis. alv 24 %) Ticketmasterin myyntikanavien kautta myydyistä lipuista. Tämä kattaa Imatran kaupungin asiakaspalvelun töiden kulut.

Mikäli järjestäjä haluaa lippuja omaan käyttöönsä/myyntikanaviinsa, tulee järjestäjän toimittaa myyntiraportti myydyistä lipuista Imatran kaupungille tapahtuman jälkeen.

Pääsymaksuton tilaisuus:

Neljä tuntia: 540 €. Seuraavat tunnit: 70 €/h.

Erilliset harjoitus-, testaus- ja rakennusvaraukset yms: 70 €/h

MAKSULLINEN HENKILÖSTÖ

Tekniikan palvelut: 70 €/h per teknikko.
Ovihenkilö, naulakonhoitaja:  24 €/h/hlö, pääsymaksuttomassa tapahtumassa.

MAKSULLISET LAITTEET JA PALVELUT

Steinway flyygelin käyttö 151 €

ALENNUKSET

25 % imatralaisille vuokraajille verollisesta loppusummasta
25 % Imatran kaupungin vastuualueille verottomasta loppusummasta
50 % imatralaisille kulttuurijärjestöille verollisesta loppusummasta

Imatralaiset vuokraajat: Toinen saliteknikko, 162 €/ pv

Referenssejä:

Imatra Ballet

Vuosien ajan Imatra Ballet tapahtuman vakioesiintyjän St Petersburg Ballet Theatre (SPBT) ohjelmisto on koostunut baletin tunnetuimmista klassikkoteoksista, kuten Pjotr Tšaikovskin ”Joutsenlampi”, ”Pähkinänsärkijä” sekä ” Prinsessa Ruusunen”.

Minttu sekä Ville

Tv:stä, teatterista ja elokuvista tutut Minttu Mustakallio sekä Ville Virtanen synnyttivät yleisön antamista aiheista sketsejä, tansseja, tarinoita ja lauluja pianisti Katja Lapin säestyksellä Karelia-salissa 31. tammikuuta 2020.

Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaali

Mustan  ja Valkoisen Teatteri on järjestänyt Imatralla kansainvälistä Mustan ja Valkoisen Teatterifestivaalia (Black & White Theatre Festival) vuodesta 2004. Festivaalin sisäesitykset esitetään Kulttuuritalo Virrassa ja Teatteri Imatrassa. Festivaalilla on vieraillut yli 150 esitystä ympäri maailman - ainakin 50:stä eri maasta.

Savonlinnan taidelukio esittää: Ultra Bra tribute

Imatra Base Camp avustaa ja neuvoo tapahtuman järjestämisessä jotta myös paikallisilla harrastajilla on mahdollisuus järjestää tapahtumia. Nina ja Marko Kiuru ovat imatralaisia matkailu- ja ohjelma-alan yrittäjiä jotka halusivat tuoda poikansa opinahjon, Savonlinnan taidelukion, Ultra Bra-tribuuttibändin esityksen Virtaan. Hyvinvointilautakunnan myöntämät alennetut vuokrahinnat paikallisille järjestäjille ovat myös hyvä porkkana tapahtuman järjestämiseen.

Ti-Ti Nalle

Ti-Ti Tuotanto Oy on kiertänyt jo miltei 30 vuotta Suomen suurimmissa konserttisaleissa ympäri Suomen. Yksi näistä on Imatran Kulttuuritalo Virta missä Riitta ja Ti-Ti Nallen perhe konsertoi vähintään kerran vuodessa. Karelia-sali on yksi parhaimmista saleista konserttipaikaksi hyvän akustiikan, tekniikan ja henkilöstön puolesta.