Hikeä, pihkaa ja pilkettä
silmäkulmassa
Upeat ja monipuoliset
harjoitusmaastot
Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008

Imatra Base Camp on Imatran kaupungin 100% omistama voittoa tavoittelematon tytäryhtiö. Vastuullamme on Imatran urheilu- ja liikuntamatkailun kehittäminen. Autamme joukkueita, seuroja ja matkanjärjestäjiä rakentamaan tapahtumansa Imatralle, esimerkiksi harjoitusleirit, kilpailut ja turnaukset. Mahdollistamme kaikkien tarvittavien järjestelyiden (majoitustarjoukset, urheilupaikkojen varaukset, oheispalvelut) hoitamisen yhdestä osoitteesta.

Palvelumme on asiakkaalle veloituksetonta.

Suunnistus

Imatran Ukonniemen runsas majoituskapasiteetti sekä kattavat urheilufasiliteetit yhdistettynä Ruokolahden, Imatran ja Joutsenon upeisiin suunnistusmaastoihin luovat loistavat leiriolosuhteet suunnistajille. Monipuoliset harjoitusmaastot sopivat niin junioriryhmille maastopankkia kartuttamaan kuin vuoden 2024 SM pitkänmatkan kilpailuihin tähtääville.

Lähiseudulla järjestetään myös viikkorasteja sekä suunnistuskilpailuja säännöllisesti. Ota suunnaksi Imatran Ukonniemi ja starttaa aktiivilomasi suunnistaen!

Harjoitukset ja tapahtumat

Harjoituspaketit ovat upea yhdistelmä monipuolisia maastoja sekä kokeneiden ratamestareiden ja suunnistusvalmentajien kädenjälkeä. Myös kuntorastitoiminta on Imatran lähiseudulla aktiivista ja suunnistamaan pääsee Etelä-Karjalassa vähintään neljänä päivänä viikossa.

Harjoituspaketit

Paikallinen suunnistusseura SK Vuoksi laatii SM pitkän 2024 kilpailuja silmällä pitäen useita harjoituspaketteja Ruokolahden ja Imatran parhaisiin maastoihin. Maastot sopivat erinomaisesti myös juniorileirityksiin.

Oletko kiinnostunut vain kartoista? Ota yhteys SK Vuoksen lauri.nenonen(at)skvuoksi.fi

Leirikokonaisuudet (majoitukset, ruokailu, harjoitukset) räätälöi veloituksetta myynti@imatrabasecamp.fi

SM pitkä 2024

Pitkän matkan vuoden 2024 suomenmestaruudet jaetaan Ruokolahden Lökkiön upeissa maastoissa. Kilpailun organisoivat suunnistusseurat SK Vuoksi ja Joutsenon Kullervo. Tarjolla on taidollista ja R1 ryhmäläisillä myös fyysistä haastetta.

Tapahtuman nettisivuille.

Kuntorastit

Etelä-Karjalan alueella järjestetään useita iltarasteja arkipäivisin. Tarkista rastilippu.fi-palvelusta viikoittainen tarjonta.

 

Majoitus ja ruokailut

Ukonniemen alueelta löytyy kattava majoitustarjonta erilaisiin tarpeisiin, aina kylpylähotelleista sporttihuoneistoihin. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnan ympäri vuoden.

Hotelli Rento

Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus Hotelli Rento tarjoaa mukavia vaihtoehtoja majoittumiseen 29:ssa huoneessa. Hotelli sijaitsee Ukonniemi-stadionin välittömässä läheisyydessä ja ladulle tai rullaradalle on käytönnössä pääsy lähes suoraan hotellin ovelta. Hotelli on erikoistunut urheiluryhmiin, muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.

 

Saimaa Life & Saimaa Light- loma-asunnot

Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoissa on myös keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Light -loma-asunnot soveltuvat erityisesti urheiluleiriryhmille. Saimaa Life & Saimaa Light loma-asunnot sijaitsevat aivan Ukonniemi-stadionin vieressä ja ladulle tai rullaradalle on käytännössä pääsy lähes suoraan asuntojen ovilta. 

 

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa upealla paikalla Saimaan rannalla, vain 1,5 km Ukonniemi-stadionilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja sekä fysioterapia- ja hierontapalvelut. 

 

Holiday Club Saimaa

Saimaan rannalla sijaitseva Holiday Club Saimaa sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Ukonniemen suorituspaikoilta. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista.

 

Hotelli Rauhan Marina Village

Holiday Club Saimaan läheisyydessä sijaitsevassa Rauhan Marinella Villagessa tilavia 4-5 hengen lomahuoneistoja joissa oma hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi yhteiskäytössä erillinen saunaosasto sekä tilava sali ja keittiö.  Sopii erityisen hyvin erilaisille leiriryhmille.

Lisäpalvelut

Kaikki treenileirien, kilpailuiden ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.

Testauspalvelut - Ukonniemen testausasema

Ukonniemi-areenalla sijaitseva Ukonniemen testausasema tarjoaa palveluita yksityishenkilöille ja ryhmille. 

Testausasemapalvelut pitävät sisällään monipuoliset mahdollisuudet terveydentilan, kehon koostumuksen, lihastasapainon, hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon sekä hermolihasjärjestelmän suorituskyvyn selvittämiseksi. Lähes kaikki tarjolla olevat testauspalvelut voidaan suorittaa myös aseman ulkopuolella lajinomaisessa ympäristössä. 

 

Vapaa-ajan aktiviteetit

Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii esimerkiksi risteily saunalautalla, vierailu Atreenalin-köysiseikkailupuistossa tai räätälöity team building -ohjelma. Ukonniemen alueelta löytyvät myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä kaksi keilahallia.

Lue lisää Ukonniemen aktiviteeteista.

Ota yhteyttä

Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008

Imatra Base Camp on Imatran kaupungin 100% omistama voittoa tavoittelematon tytäryhtiö. Vastuullamme on Imatran urheilu- ja liikuntamatkailun kehittäminen. Autamme joukkueita, seuroja ja matkanjärjestäjiä rakentamaan tapahtumansa Imatralle, esimerkiksi harjoitusleirit, kilpailut ja turnaukset. Mahdollistamme kaikkien tarvittavien järjestelyiden (majoitustarjoukset, urheilupaikkojen varaukset, oheispalvelut) hoitamisen yhdestä osoitteesta.

Palvelumme on asiakkaalle veloituksetonta.

Imatra on Kansallisihme

Imatra on erityinen paikka, suoranainen ihme. Karjalan parhailla laulumailla sijaitseva kaupunki vetää puoleensa tapahtumia ja nähtävyyksiä, jotka jo yksin herättävät huomiota. Imatralle niitä on keräytynyt useita.Tutustu Kansallisihmeeseen

GoSaimaa

GoSaimaa kokoaa kattavasti Imatran ja Lappeenrannan seudun matkailun tärkeimmät tiedot. Löydä alueen monipuoliset palvelut, tunnetuimmat nähtävyydet sekä unohtumattomat elämykset, ja suunnittele itsesi näköinen loma Saimaalle.