2 kaukaloa
Jään laatu
huippuluokkaa
Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008

Imatra Base Camp on Imatran kaupungin 100% omistama voittoa tavoittelematon tytäryhtiö. Vastuullamme on Imatran urheilu- ja liikuntamatkailun kehittäminen. Autamme joukkueita, seuroja ja matkanjärjestäjiä rakentamaan tapahtumansa Imatralle, esimerkiksi harjoitusleirit, kilpailut ja turnaukset. Mahdollistamme kaikkien tarvittavien järjestelyiden (majoitustarjoukset, urheilupaikkojen varaukset, oheispalvelut) hoitamisen yhdestä osoitteesta.

Palvelumme on asiakkaalle veloituksetonta.

Taitoluistelu

Imatran moderni kaksikaukaloinen jäähalli sijaitsee Ukonniemen alueella, urheiluopistomaisessa ympäristössä.  Jäähalli on toiminut useiden kansainvälisten ja kotimaisten taito- ja muodostelmaluisteluseurojen treenileirikohteena. Jäähalli on tunnettu erityisesti hyvälaatuisesta jäästään sekä monipuolisista oheisharjoittelumahdollisuuksistaan. Kesäisin jäähallissa järjestetään useita taitoluisteluleirejä perheille ja nuorille.

 

Jäähallin palvelut ja muut harjoituspaikat

Imatran jäähalli tarjoaa leirien, kilpailuiden ja näytösten käyttöön monipuoliset harjoitus ja huoltotilat sekä hyvät äänentoistojärjestelmät. Ukonniemen alueen muut harjoituspaikat ympäröivät jäähallia täydentäen kokonaisuutta.

Kaukalo 1

28 m x 60 m kenttä joustokaukalolla.

1200 henkilön katsomo, jäähallin ravintolasta myös suora näkymä kentälle.

Kaukalo 2

Harjoituskaukalo 26 m x 56 m kentällä.

Jäähallin kuntosali

Imatran jäähallin modernilta kuntosalilta löytyy kaikki tarvittava oheisharjoitteluun ja lämmittelyyn. Wattbiket täydentävät onnistuneen treenin.

Juoksusuora / oheisharjoittelutila

Jäähallin aula toimii oheisharjoittelutilana, sieltä löytyy juoksemista ja loikkimista varten pinnoitettu juoksusuora. Tilan toisessa päässä on iso peili, jonka voi tarvittaessa suojata liukuovilla. Käytettävissä on myös muita oheisharjoitteluvälineitä, kuten aitoja ja voimistelumattoja.

Pukuhuonetilat

Jäähallilta löytyy urheilijoille 9 pukuhuonetta, jotka voidaan leirikäyttöä varten varustaa erillisillä kuivaimilla varmistamaan varusteiden kuivuminen harjoitusten välissä. Valmentajille ja huoltajille on saatavilla erilliset suihku- ja WC-tiloin varustetut pukuhuoneet.

Jäähallin huolto- ja varastotilat

Leiritysten käyttöön on mahdollista järjestää erillistä varastotilaa ja kuivauskoppeja.

Pyykinpesua varten pesutuvassa on käytössä 2 pesukonetta ja 2 isoa kuivausrumpua.

Luistinten teroitusta ja muita huoltotoimia varten huoltajien käytössä on erillinen teroitushuone.

Jäähallin kokoustilat

Jäähallin 2. kerroksesta, ravintolan yhteydestä löytyy isolla screenillä varustettu kokoustila joka on hyödynnettävissä esim. luentoihin tai videopalautteen käyttöön. Kokoustilasta on myös suora näkymä jäälle.

Ukonniemi-areena

Etelä-Karjalan suurin sisähalli, Ukonniemi-areena tarjoaa täydelliset puitteet oheisharjoitteluun.

5-ratainen juoksusuora ja yleisurheilualue Polytan M IAAF CLASS 1 -päällysteellä takaavat onnistuneen treenin.

Areenalta löytyy myös täysmittainen, 104 m x 67 m kokoinen jalkapallokenttä tekonurmella.

Ukonniemen muut oheisharjoituspaikat luistelijoille
  • Imatran Kylpylällä kuntosali, peilisali, sisäpalloiluhalli ja spinning huone
  • Yleisurheilustadion, kuntoportaat, ulkokuntosali, tekonurmikenttä
  • Tennishalli ja tenniskentät
  • Kattava ja mäkinen ulkoilureitistö juoksuharjoitteluun 

Majoitus ja ruokailut

Ukonniemen alueelta löytyy monipuolinen majoitustarjonta erilaisiin tarpeisiin, lähimmät vaihtoehdot aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnan ympäri vuoden.

Hotelli Rento

Hotelli Rento, Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus tarjoaa majoituspalveluja 29 huoneen kapasiteetillaan. Hotelli sijaitsee aivan Ukonniemen sydämessä ja on erikoistunut urheiluryhmiin. Muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.

Saimaa Life & Saimaa Light -loma-asunnot

Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa, kaksikerroksisissa mökeissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoista löytyy keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Light -loma-asunnot soveltuvat erityisesti urheiluleiriryhmille.  Saimaa Life & Saimaa Light -loma-asunnot sijaitsevat aivan jäähallin vieressä.

 

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa Saimaan rannalla, vain kivenheiton päässä suorituspaikoilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja sekä fysioterapia- ja hierontapalvelut.

 

Holiday Club Saimaa

Saimaan rannalla sijaitseva Holiday Club Saimaa sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Ukonniemen suorituspaikoilta. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista.

 

Hotelli Rauhan Marina Village

Holiday Club Saimaan läheisyydessä sijaitsevassa Rauhan Marinella Villagessa tilavia 4-5 hengen lomahuoneistoja joissa oma hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi yhteiskäytössä erillinen saunaosasto sekä tilava sali ja keittiö.  Sopii erityisen hyvin erilaisille leiriryhmille.

Jäähallin ravintola - Cafe 57

Cafe 57 palvelee jäähallilla omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin. Myös välipalat, pukukoppi-catering ja muut palvelut järjestetään tilauksesta.

Lisäpalvelut

Kaikki treenileirien, kilpailuiden, näytösten ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.

Taitoluistelun valmennuspalvelut

SM-Skating Schoolin kautta on mahdollista järjetää valmennuspalveluita jäälle ja sen ulkopuolelle. Käytössä on päävalmentaja Marina Shirshovan lisäksi koreografi, balettiopettaja sekä fysioterapeutti oheisharjoitteluun.

Testauspalvelut - Ukonniemen testausasema

Ukonniemi-areenalla sijaitseva Ukonniemen testausasema tarjoaa palveluita yksityishenkilöille ja ryhmille. 

Testausasemapalvelut pitävät sisällään monipuoliset mahdollisuudet terveydentilan, kehon koostumuksen, lihastasapainon, hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon sekä hermolihasjärjestelmän suorituskyvyn selvittämiseksi. Lähes kaikki tarjolla olevat testauspalvelut voidaan suorittaa myös aseman ulkopuolella lajinomaisessa ympäristössä. 

 

Valo- ja äänituotanto

Imatran jäähallilla on mahdollista järjestää myös taitoluistelunäytöksiä. Autamme tarvittaessa valo- ja äänituotannon järjestelyissä. 

 

Bussikuljetukset

Järjestämme tarvittaessa meno-paluu -kuljetukset Imatralle sekä siirtymiskuljetuksia paikan päällä.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii esimerkiksi risteily saunalautalla, vierailu Atreenalin-köysiseikkailupuistossa tai räätälöity team building -ohjelma. Ukonniemen alueelta löytyvät myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä kaksi keilahallia.

Lue lisää Ukonniemen aktiviteeteista.

Ota yhteyttä

Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008

Imatra Base Camp on Imatran kaupungin 100% omistama voittoa tavoittelematon tytäryhtiö. Vastuullamme on Imatran urheilu- ja liikuntamatkailun kehittäminen. Autamme joukkueita, seuroja ja matkanjärjestäjiä rakentamaan tapahtumansa Imatralle, esimerkiksi harjoitusleirit, kilpailut ja turnaukset. Mahdollistamme kaikkien tarvittavien järjestelyiden (majoitustarjoukset, urheilupaikkojen varaukset, oheispalvelut) hoitamisen yhdestä osoitteesta.

Palvelumme on asiakkaalle veloituksetonta.

Tilaa taitoluistelun uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla Imatran Ukonniemen uutisista, tapahtumista ja tarjouksista. 

Tilaa uutiskirje tästä.

Imatra on Kansallisihme

Imatra on erityinen paikka, suoranainen ihme. Karjalan parhailla laulumailla sijaitseva kaupunki vetää puoleensa tapahtumia ja nähtävyyksiä, jotka jo yksin herättävät huomiota. Imatralle niitä on keräytynyt useita.Tutustu Kansallisihmeeseen

GoSaimaa

GoSaimaa kokoaa kattavasti Imatran ja Lappeenrannan seudun matkailun tärkeimmät tiedot. Löydä alueen monipuoliset palvelut, tunnetuimmat nähtävyydet sekä unohtumattomat elämykset, ja suunnittele itsesi näköinen loma Saimaalle.

 

Moderni jäähalli, jossa on erittäin hyvälaatuinen jää!

Gary Beacom, ammattiluistelija ja -valmentaja, olympiamitalisti

Referenssejä:

Capital Area Phoenix -luisteluleiri ja jääshow

Capital Area Phoenix ry on järjestänyt monia harjoitusleirejä Imatran jäähallissa. Kesän 2017 taitoluisteluleiri huipentui jääshow'hun, jolloin leirin ja jääshow'n tähtenä nähtiin olympiamitalisti Gary Beacom.

SM Skating School

Marina Shirshovan SM Skating School on järjestänyt jo usean vuoden ajan taitoluisteluleirejä Imatralla.

Imatra Base Camp on auttanut leirin järjestelyissä mm. hoitamalla jäävuorojen ja oheisharjoittelupaikkojen varaukset, järjestämällä majoituspaketit Imatran kylpylälle sekä varaamalla leiriruokailut Imatran jäähallin Cafe 57 ravintolaan.

Tikkurilan taitoluisteluklubi

Tikkurilan taitoluisteluklubin Ice Infinity-joukkue leireili Imatralla heinäkuussa 2022 rakentaen uutta vapaaohjelmaa tulevaa kautta varten. Joukkue antoi kiitosta jäähallin siisteydestä sekä jään erinomaisesta laadusta, kohtaamiensa ihmisten vieraanvaraisuudesta sekä majoituksen sijainnista ja viihtyisyydestä.