2 kaukaloa
Modernit ja monipuoliset
harjoitus- ja huoltotilat
Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008

Imatra Base Camp on Imatran kaupungin 100% omistama voittoa tavoittelematon tytäryhtiö. Vastuullamme on Imatran urheilu- ja liikuntamatkailun kehittäminen. Autamme joukkueita, seuroja ja matkanjärjestäjiä rakentamaan tapahtumansa Imatralle, esimerkiksi harjoitusleirit, kilpailut ja turnaukset. Mahdollistamme kaikkien tarvittavien järjestelyiden (majoitustarjoukset, urheilupaikkojen varaukset, oheispalvelut) hoitamisen yhdestä osoitteesta.

Palvelumme on asiakkaalle veloituksetonta.

Jääkiekko

Imatran moderni kaksikaukaloinen jäähalli sijaitsee Ukonniemen alueella, josta löytyvät monipuoliset majoitusmahdollisuudet ja kattavat urheilufasiliteetit - kaikki kävelymatkan päässä toisistaan.

Imatran jäähalli on Imatran Ketterän kotihalli ja toiminut vuoden 2014 U-18 jääkiekon MM-kisojen näyttämönä. Jäähalli on tunnettu hyvälaatuisesta jäästään sekä treenileireille loistavasti soveltuvista olosuhteistaan. Jäähallissa järjestetään kesäisin useita laadukkaita ja kaikille avoimia lasten ja nuorten jääkiekkoleirejä.

 

Jäähallin palvelut ja muut harjoituspaikat

Imatran jäähalli (Ottelukatu 1, 55420 Imatra) tarjoaa leirien, turnausten ja otteluiden käyttöön monipuoliset harjoitus ja huoltotilat. Ukonniemen alueen muut harjoituspaikat ympäröivät jäähallia ja täydenten kokonaisuutta.

Kaukalo 1

28 m x 60 m kenttä joustokaukalolla.

1200 henkilön katsomo ja ravintola, jonka suuret ikkunat tarjoavat suoran näkymän jäälle.

Kaukalo 2

Harjoituskaukalo 26 m x 56 m kentällä.

Jäähallin kuntosali

Imatran jäähallin modernilta kuntosalilta löytyy kaikki tarvittava oheisharjoitteluun ja lämmittelyyn. Wattbiket täydentävät onnistuneen treenin.

Juoksusuora / oheisharjoittelutila

Jäähallin aula toimii oheisharjoittelutilana, sieltä löytyy juoksemista ja loikkimista varten pinnoitettu juoksusuora. Tilan toisessa päässä on iso peili, jonka voi tarvittaessa suojata liukuovilla. Käytettävissä on myös muita oheisharjoitteluvälineitä, kuten aitoja ja voimistelumattoja.

Pukuhuonetilat

Jäähallilla on urheilijoille 9 pukuhuonetta, jotka voidaan leirikäyttöä varten varustaa erillisillä kuivaimilla varmistamaan varusteiden kuivuminen harjoitusten välissä. Valmentajille ja huoltajille on saatavilla erilliset suihku- ja WC-tiloin varustetut pukuhuoneet.

Jäähallin huolto- ja varastotilat

Leiritysten käyttöön on mahdollista järjestää erillistä varastotilaa ja kuivauskoppeja.

Pyykinpesua varten pesutuvassa on käytössä 2 pesukonetta ja 2 isoa kuivausrumpua.

Luistinten teroitusta ja muita huoltotoimia varten huoltajien käytössä on erillinen teroitushuone.

Jäähallin kokoustilat

Jäähallin 2. kerroksessa, ravintolan yhteydessä on isolla screenillä varustettu kokoustila, joka on hyödynnettävissä esim. luentoihin tai videopalautteen käyttöön. Kokoustila tarjoaa myös suoran näkymän jäälle.

Ukonniemi-areena

Etelä-Karjalan suurin sisähalli, Ukonniemi-areena tarjoaa täydelliset puitteet oheisharjoitteluun.

5-ratainen juoksusuora ja yleisurheilualue Polytan M IAAF CLASS 1 -päällysteellä takaavat onnistuneen treenin.

Areenalta löytyy myös täysmittainen, 104 m x 67 m kokoinen jalkapallokenttä tekonurmella.

Ukonniemen muut oheisharjoituspaikat jääkiekkoilijoille
  • Yleisurheilustadion ja tekonurmikenttä
  • Kuntoportaat ja ulkokuntoilualue urheilustadionin katsomon kupeessa
  • Tennishalli ja -ulkokentät, Padel-kenttä
  • Kattava ja mäkinen ulkoreitistö juoksuharjoitteluun (mm. asfaltoitu rullahiihtorata kisaprofiililla ja pitkät ulkoportaat Imatran Kylpylällä)
  • Sisäpalloiluhalli Imatran Kylpylällä

Majoitus ja ruokailut

Ukonniemen alueelta löytyy monipuolinen majoitustarjonta erilaisiin tarpeisiin, lähimmät vaihtoehdot aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnan ympäri vuoden.

Saimaa Life & Saimaa Light -loma-asunnot

Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa, kaksikerroksisissa mökeissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoista löytyy keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Light -loma-asunnot soveltuvat erityisesti urheiluleiriryhmille.  Saimaa Life & Saimaa Light -loma-asunnot sijaitsevat aivan jäähallin vieressä.

 

Imatran Kylpylä

Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa Saimaan rannalla, vain kivenheiton päässä suorituspaikoilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja sekä fysioterapia- ja hierontapalvelut.

 

Holiday Club Saimaa

Saimaan rannalla sijaitseva Holiday Club Saimaa sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Ukonniemen suorituspaikoilta. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista.

 

Hotelli Rauhan Marina Village

Holiday Club Saimaan läheisyydessä sijaitsevassa Rauhan Marinella Villagessa tilavia 4-5 hengen lomahuoneistoja joissa oma hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi yhteiskäytössä erillinen saunaosasto sekä tilava sali ja keittiö.  Sopii erityisen hyvin erilaisille leiriryhmille.

Jäähallin ravintola - Cafe 57

Cafe 57 palvelee jäähallilla omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin. Myös välipalat, pukukoppi-catering ja muut palvelut järjestetään tilauksesta.

Lisäpalvelut

Kaikki treenileirien, turnausten ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.

Treenileirien valmennuspaketit

Toteutamme Imatran Ketterän Ja Lappeenrannan SaiPan kanssa yhteistyössä treenileirejä täydellä valmennuspaketilla, joka pitää sisällään jääharjoitukset, oheisharjoitukset sekä workshoppeja valmentajille. 

Testauspalvelut - Ukonniemen testausasema

Ukonniemi-areenalla sijaitseva Ukonniemen testausasema tarjoaa palveluita yksityishenkilöille ja ryhmille. 

Testausasemapalvelut pitävät sisällään monipuoliset mahdollisuudet terveydentilan, kehon koostumuksen, lihastasapainon, hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnon sekä hermolihasjärjestelmän suorituskyvyn selvittämiseksi. Lähes kaikki tarjolla olevat testauspalvelut voidaan suorittaa myös aseman ulkopuolella lajinomaisessa ympäristössä. 

 

Wattbike-kuntopyörät

Treenileirien käyttöön on mahdollista vuokrata Wattbike-kuntopyöriä oheisharjoittelua ja testejä varten. Wattbike-pyörien vuokraus hoituu kätevästi joko Imatra Base Campin tai imatralaisen Podium Gym Solutions-yrityksen kautta.

Teroitus ja varustehuolto

Luistinten teroitukset ja niittaukset sekä muut varusteiden paikkaukset on mahdollista järjestää lisäpalveluna.

Bussikuljetukset

Järjestämme tarvittaessa meno-paluu -kuljetukset Imatralle sekä siirtymiskuljetuksia paikan päällä.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii esimerkiksi risteily saunalautalla, vierailu Atreenalin-köysiseikkailupuistossa tai räätälöity team building -ohjelma. Ukonniemen alueelta löytyvät myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä kaksi keilahallia.

Lue lisää Ukonniemen aktiviteeteista.

Ota yhteyttä

Kysy lisää

Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta?

Ota yhteyttä - myynti@imatrabasecamp.fi  / +358 20 617 7008

Imatra Base Camp on Imatran kaupungin 100% omistama voittoa tavoittelematon tytäryhtiö. Vastuullamme on Imatran urheilu- ja liikuntamatkailun kehittäminen. Autamme joukkueita, seuroja ja matkanjärjestäjiä rakentamaan tapahtumansa Imatralle, esimerkiksi harjoitusleirit, kilpailut ja turnaukset. Mahdollistamme kaikkien tarvittavien järjestelyiden (majoitustarjoukset, urheilupaikkojen varaukset, oheispalvelut) hoitamisen yhdestä osoitteesta.

Palvelumme on asiakkaalle veloituksetonta.

Tilaa jääkiekon uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt ajan tasalla Imatran Ukonniemen uutisista, tapahtumista ja tarjouksista. 

Tilaa uutiskirje tästä.

Imatra on Kansallisihme

Imatra on erityinen paikka, suoranainen ihme. Karjalan parhailla laulumailla sijaitseva kaupunki vetää puoleensa tapahtumia ja nähtävyyksiä, jotka jo yksin herättävät huomiota. Imatralle niitä on keräytynyt useita.Tutustu Kansallisihmeeseen

GoSaimaa

GoSaimaa kokoaa kattavasti Imatran ja Lappeenrannan seudun matkailun tärkeimmät tiedot. Löydä alueen monipuoliset palvelut, tunnetuimmat nähtävyydet sekä unohtumattomat elämykset, ja suunnittele itsesi näköinen loma Saimaalle.

 

Imatran olosuhteet mahdollistavat onnistuneen harjoitusleirin.

Andrei Nazarov, päävalmentaja, Neftehimik (KHL)

Referenssejä:

Hockey Is My Life -leirit

Kansainvälinen leirijärjestäjä Hockey is My Life on järjestänyt lasten jääkiekkoleirejä Imatralla Base Campin avustamana jo vuodesta 2017. Leireillä on käynyt tässä ajassa tuhansia lapsia ja nuoria oppimassa nykyaikaisen jääkiekon vaatimuksista.

Imatran Ketterä Ukonniemen testausasemalla

Imatran Ketterä on hyödyntänyt Ukonniemen testiaseman palveluja ja laitteistoa jo vuodesta 2018 alkaen. Säännöllisellä testaamisella saadaan dataan perustuvaa palautetta urheilijalle ja valmentajille siitä kuinka harjoittelujaksot ovat tehonneet, ovatko toivotut ominaisuudet kehittyneet ja mitä ominaisuuksia tulisi edelleen kehittää.

Jussi Markkasen Maalivahtileiri

Suosittu Jussi Markkasen maalivahtileiri on järjestetty Imatralla useana vuotena Imatran Ketterän ja Saipa Lappeenrannan juniorien toimesta. Leiripaikkana toiminut Imatran OmaSp-areena tarjoaa laadukkaat harjoitusolosuhteet urheiluopistomaisessa ympäristössä.

Lari Joutsenlahden luisteluleiri

Lari Joutsenlahden huippusuosittu luisteluleiri on järjestetty Imatran jäähallissa vuodesta 2018. Imatra Base Camp on pitänyt huolen loistavista puitteista ennen leiriä sekä sen aikana. Palveluihin ovat kuuluneet mm. majoituspakettien kilpailutus, sekä leiripäivien ruokailut Imatran jäähallin ravintolassa.